Et luftfoto giver kommende brugere af kirken og skolen et historisk tidsbillede

Følg byggeriet over tid med luftfotos og følg med i den fantastiske udvikling.
Nye billeder hver 14. dag eller efter aftale.
Lasmere
Giv dine kunder det store overblik over ejendommen. Luftfotos af en udbudt ejendom med tilhørende bygninger, grund og andre arealer giver et unikt indtryk og overblik.
Lasmere
Sportsevents, festivaller, koncerter m.v.
Del oplevelsen at se det hele fra luften.
Lasmere
Et luftfoto af virksomheden er et stykke historie og et tidsbillede der kan bruges til præsentation, til markedsføring i brochurer, på nettet og andre steder - og til nydelse.
Lasmere
Luftfotos af villaen eller huset. Et bevaringsværdigt minde, der øger værdien, når historien skal fortælles og videregives til kommende generationer og til evt. køber.
Lasmere
Arealer i naturen, skovetablering, marker, vandløb eller i forbindelse med projekter med etablering eller ændring af af veje, broer, havnearealer og lign. Dokumentation og historisk materiale.
Lasmere
Vær med til at sikre at også kommende generationer får historien om din ejendom og nyd fornøjelsen af selv at kunne bringe den videre.
Lasmere
Fotografering af kirken eller skolen i byen eller på landet.
Vær med til at sikre at vi også i fremtiden har minder og historisk dokumentation af disse bygninger og omgivelser.
Lasmere

Kirke og Skole

Luftfotos af kirke/Skole - billedserie på 10-15 billeder.
Byggehistorie luftfotografering

Alle priser er excl. moms.

Kirke og Skole

Fotografering af kirken eller skolen i byen eller på landet. Vær med til at sikre at vi også i fremtiden har minder og historisk dokumentation af disse bygninger og omgivelser.

Kirke og skole
Der er meget historie i de danske kirker og skoler og ofte er bygningerne og omgivelserne steder med minder og historier.

Luftfotos er med til at sikre at vi også i fremtiden har minder og historisk dokumentation af disse bygninger og omgivelser - til brug for os selv og vores efterkommere.

Luftfotos af kirker og skoler bruges ofte til:
• bevarelse og sikring af historik
• præsentation
• dokumentation
• PR- og markedsføring
• billeder til fremvisning i forstørrelser

Download billederne
Jeg udvælger de bedste 8-15 billeder, taget fra forskellige vinkler og højder. Umiddelbart efter fotografering billedbehandles og optimeres billederne og jeg fremsender på mail et link til download. Vælges Pakke B, hvor der medfølger print, medfølger også CD med billederne.

Alle billederne er i højeste opløsning på 21 mill. pixels og der er alle brugsrettigheder incl. prisen.

Tidspunkt
Jeg tager normalt billederne inden for 1 uges tid, hvis vejret tillader det. Hvis du ønsker billederne taget på en bestemt dag/tidspunkt - fx. når flaget er hejst eller der er fest i haven eller lign - kan det aftales mod et tillægsgebyr på 50% af prisen.
Stacks Image 60407
Stacks Image 60410
Aarhus Luftfoto ApS
Kunnerupvej 149
8361 Hasselager

Fotograf/Pilot: Søren Kjær

Tlf.: 4072 6622
mail: sk@aarhusluftfoto.dk