Cessna 182 - højvinget med frit udsyn ned
YAK52 - lavvinget med frit udsyn op. YAK'en bruges også til kunstflyvning, airshows m.v.
Airshow på Jyllandsringen i YAK52
Der fotograferes digitalt på Canon 1DS Mrk III. Markedets bedste kamera med højeste opløsning i 21 mill. pixels i fullframe.

Videogalleri

Adrenalin i blodet

Se dokumentar om Søren Kjær - produceret for TV2Østjylland. Sendt den 8. oktober 2014.

Kan man købe en jetjager?

Følg TV2's reportage af Søren Kjær og Lasse Rungholm om at købe en L29 Dolphin jetjager fra det tidligere Sovjet.

Søren Kjær Luftfotografering

Søren Kjær arbejder også professionelt som Business Coach. Se mere på www.xcoach.dk
Stacks Image 39558

Har du nogensinde gjort noget, du virkelig gerne ville?

I år 2000 købte og indførte han sammen med sin gode ven Lasse en L29 Dolphin jetjager, der havde gjort aktiv tjeneste i det ukrainske flyvevåben. I bagspejlet et helt umuligt projekt - men det lykkedes, hvis du virkelig ønsker ting skal lykkedes - så sker det! Se filmen nederst på denne side, som TV2 lavede, da vi kom hjem med jetflyet til Aarhus Lufthavn.

Et kig længere tilbage er en lang flyverhistorie med de første pionerflyvninger i Hanggliders i 80'erne, flyvning i Ultralette fly op gennem 90-erne og flyvning i mange forskellige slags mindre sportsfly op til i dag.

Søren købte og indførte også i 1992 danmarks første russiske flyvemaskine - den militære grundtræner YAK52 - og fik den på dansk register som den første nogensinde. YAK'en har været brugt i mange år til kunstflyvningog airshows. Søren har som aktiv konkurrence kunstflyver vundet nordisk mesterskab flere gange.

Fotografering har været en del af Sørens arbejde og passion i hele hans liv og i særdeles i hans tid med eget reklamebureau gennem 18 år. At tage luftfotos er en perfekt kombination af Søren's to store passioner - flyvning og fotografering.

Aarhus Luftfoto har base med de to fly i Kolt, syd for Århus, hvor han fra egen landingbane og hangar til de to fly som anvendes i Aarhus Luftfoto. Placeret i hjertet af Danmark, kan han nå de fleste steder i landet på ca. en halv time.

Søren Kjær arbejder også som Business Coach og mentaltræner.
Læs mere på www.xcoach.dk

Flyene
Aarhus Luftfoto har 2 fly, der begge er meget velegnede til luftfoto. En Cessna 182, der er et højvinget fly med godt og uhindret udsyn nedad samt en YAK52, der er et lavvinget fly med godt og uhindret udsyn opad. Hvilket fly der vælges til dine billeder er afhængig af opgaven.

Fotoudstyret
Til opgaven anvendes det bedste digitale udstyr på markedet - et Canon 1Ds Mark III digitalt spejreflex med hele 21 mill. pixels i full frame. Den høje opløsning betyder, at du kan forvente mange detaljer uden synlige pixels og mulighed for at lave store forstørrelser - f.eks. en fotostat i 70x100cm uden at billedet bliver sløret. Objektiverne er naturligvis Canons professionelle L-serie. Kort fortalt om udstyret - det findes ikke bedre.

Rettigheder
Som ved alle fotoopgaver er det fotografen, der ejer billederne, men du får alle brugsrettighederne, og kan frit anvende dem i alle sammenhæng til både, tryk, internet og andet - uden at skulle betale ekstra for det.
Jeg forbeholder mig ret til at bruge udvalgte billeder i min egen markedsføring - f.eks. her på siden.

Med print og i ramme
Har du brug for at få billedet forstørret, sat i ramme eller lavet til banner, plakat, skilt eller andet, kan det naturligvis også lade sig gøre. Ring eller mail til mig - så får du et godt tilbud.

Levering og kvalitet
Billederne leveres digital i højeste opløsning (5616 x 3744 pixels) - hvert billede fylder ca. 60 Mb. ukomprimeret. Du kan også bestille billedet i lavere opløsning efter ønske.
Alle billeder farvejusteres, optimeres og kan evt. retoucheres for uønskede elementer i billedet. De klargjorte billeder leveres som link, hvorfra du kan downloade dem.

På gensyn fra luften...

Aarhus Luftfoto ApS
Søren Kjær
Stacks Image 39897

Kvalitet og opløsning i særklasse

Ærligt - så var jeg selv overrasket over den høje kvalitet og opløsning i billederne, da jeg anskaffede mig mit fotoudstyr til Luftfotografering. Se eksemplet herunder, hvor jeg fotograferede skibet Lime Galaxy i Aarhus Havn fra over 400 meters afstand. Udsnittet til højre fra styrehuset er taget direkte fra billedet til højre - og viser hvor mange pixels og detaljer, der er i billederne.
Lime Galaxy fotograferet i Århus Havn.
Udsnit af billedet af område ved styrehuset.
Kontakt Aarhus Luftfoto
   
Stacks Image 53025
Aarhus Luftfoto ApS
Kunnerupvej 149
8361 Hasselager

Fotograf/Pilot: Søren Kjær

Tlf.: 4072 6622
mail: sk@aarhusluftfoto.dk

More Info

(JavaScript must be enabled)